Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk

Nog 15 dagen voor Kerstmis… Heerlijke dagen om, als het kan, thuis te zijn, of bij familie of vrienden. Om spelletjes te doen met elkaar, even erop uit, wandelen in het bos, haardje aan, lichtjes aan van de kerstboom, vuurkorf laten branden in de tuin, muziekje luisteren, kinderen die kerstvakantie hebben, en op school al kerst hebben gevierd, gewoon even tijd hebben voor elkaar, de één in z’n kerstbeste pak, de ander in huispak, lekker waar je zin in hebt, monopoly spelen, en risk,

In onze Slagerij proberen we zoveel mogelijk glutenvrije producten te leveren. In deze blog leg ik uit waarom … Onze oudste zoon Emiel heeft coeliakie, op zijn 10de gediagnoseerd, hierdoor weten wij hoe belangrijk het is, dat producten glutenvrij geleverd kunnen worden. Er zijn veel coeliakie-patienten, 1 op de 150 a 200 personen heeft coeliakie, dus het is geen zeldzame aandoening! Als je coeliakie hebt, mag je geen gluten binnen krijgen. Behalve dat veel coeliakie-patienten buikklachten zullen krijgen na het eten van gluten, is het nog vervelender

Voordat Slager Marcel en Slager Sven op vakantie gaan, nam Jilles afgelopen zaterdag nog een vrij dagje. En de plannen waar alweer gauw gesmeed. Zaterdagochtend op naar Den Oever voor verse vis! Onze Sil van 7 jaar mocht mee & vol enthousiasme kwamen ze thuis met een enorme kreeft en met langoustines.   Daarna op naar Charles Stoop, even bij zijn vee kijken. Charles is een trotse boer, die enorm goed voor zijn beesten zorgt. Er mocht even een mooi bordje van onze Slagerij opgehangen worden,

TOPTEAM SLAGERIJ JILLES KRAMER / We hebben het de laatste tijd stormachtig druk, de verbouwing is voorspoedig verlopen, het ziet er allemaal fantastisch uit, we zijn erg happy met onze nieuwe slagerij. En druk dat het is! We hebben echt geen klagen, dit hadden we niet verwacht, zo'n fijn resultaat, zoveel nieuwe klanten, zodat ook ons team flink uitgebreid is. Soms hoor ik weleens mensen zeggen, hoeveel personeel loopt daar wel niet bij de slager, daar wil ik toch eens op in gaan. Al

2016, Happy New Year! Een heel nieuw jaar hebben we voor ons, hoe heerlijk is dat! Ik wens je een fijn nieuw jaar, met geluk, liefde en gezondheid! Afgelopen jaar hebben Jilles en ik grote stappen gemaakt naar de vernieuwing van onze Slagerij. Januari 2015 hoopten we stap voor stap te groeien naar een steeds succesvoller bedrijf. We zijn gestopt met ons lidmaatschap van de Keurslagers, om verder te gaan onder onze eigen naam, Slagerij Jilles Kramer. We ontworpen een nieuw logo en zochten naar een

2 november 2015 En dan is het alweer november, de voorlaatste maand van het jaar. De herfstvakantie alweer achter de rug, en de feestdagen in het vooruitzicht. In de herfstvakantie hebben we genoten met de kinderen. We zijn met de hele familie, zo'n 40 mensen, op familieweekend geweest, zoals we dat ieder jaar doen. De kinderen spelen heerlijk met alle neefjes en nichtjes, lekker buiten in het natte gras voetballen, lekker verstoppertje met elkaar spelen, 's avonds in je pyjama aanschuiven bij het spelletje van ome

Geniet je ook zo van deze tijd van het jaar? De zomer staat voor de deur, lekker zonder jas naar buiten, kinderen spelen lekker buiten en als het echt lekker is gaan we naar het zwembad, het strand of een terrasje pakken! En dan aan ’t eind van de middag, dan gaat de BBQ aan, flesje wijn opentrekken, gewoon even met eigen familie of spontaan met buren en vrienden, stokbroodje snijden, fruitsalade maken, vlees uit de koelkast halen… En het moment pakken om lekker

Longhaas: Een paar weken geleden hadden we wat te vieren, onze oudste zoon Emiel was jarig en op een zondag nodigden we buren, vrienden en familie uit om er een gezellige middag van te maken. De bbq buiten aangezet, een kamado, zo’n bbq met deksel, goed ruim van tevoren opstoken, want hij moet loeiheet worden. Na de gebak krijgen onze gasten niet veel hapjes, want we gaan nog lekker genieten van een warme maaltijd. Vooraf had ik een aspergesoep en als hoofdgerecht wat asperge-beenham- salade