Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk
Title Image

Over ons

Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk.

Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk.
Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd. Jilles is een groot deel van z’n kindertijd in Noord-Scharwoude opgegroeid en Martine in Warmenhuizen.

Als kind was Jilles dol op fietscrossen, waar hij ook mooie prijzen mee binnen sleepte met de Kleydrivers. Het was al vroeg duidelijk welk beroep hij later wilde uitoefenen: fietsenmaker of slager, net als zijn vader. Want met een jaar of 13 raakte hij als vanzelfsprekend bij zijn vader aan het helpen en was er voor sport weinig tijd.Het slagersvak trok uiteindelijk zijn volle aandacht, want wat is het toch heerlijk om te werken in de slagerij! Het werken met prachtige producten, de smaakbeleving, het worst maken, het ondernemen, maar vooral ook de reuring in de winkel. Heerlijk als mensen ook om een praatje komen, en de medewerkers in de slagerij, Jilles vindt niks mooier dan op z’n tijd een beetje dollen. Het harde werken gaat natuurlijk even goed wel door!

Aan de Westerweg in Heiloo ontstonden mooie herinneringen voor Jilles in de slagerij. Een echt familiebedrijf, waar vader Antoon, moeder Lena, zus Jacqueline en broer Joop ieder zijn steen bijdroeg. Later startte Jilles zijn eigen winkel in Heemskerk aan het Europaplein, waar ook met veel liefde voor het vak lekker gewerkt werd.

Maar sinds 2003 zijn we gesetteld in Broek op Langedijk, in het winkelcentrum de Broekerveiling. Een heerlijke winkel, met goed winkelpubliek en een fijn team medewerkers. Inmiddels een eigen gezin, met drie zonen, staat nog iedere dag in het teken van de slagerij. Want er is natuurlijk altijd “werk aan de winkel”. Met verse producten en het leveren van topkwaliteit, rollen we van de kerstdrukte naar de paastijd, de bbqtijd weer in! Heerlijk, altijd reuring in de slagerij!

De producten waarvoor u echt naar ons winkel moet komen zijn uiteraard ons eigengemaakte worsten, grillworst & metworst! Metworst nog volgens vader Kramer’s recept! Dat we heel veel producten zelf maken zijn we supertrots op, want wist je dat wij onze runderen zelf uitzoeken, wij de worst zelf maken, en ook 90 % van onze salades zelf maken? En ons “boerenknakkertje” een topper (ook home-made) uit ons assortiment is?

De gebraden kippetjes, alleen de heerlijke geur al, hebben we iedere dag vers uit de oven! Vers belegde broodjes, voor bedrijven, maar vooral de vele voorbijgangers weten ons te vinden voor een heerlijk broodje carpaccio of filet speciaal. En dan de Filet Americain, de lekkerste van Langedijk en omstreken, iedere dag vers, soms maken we deze specialiteit wel vier keer op een dag!

Fijn dat je onze website hebt gevonden, kijk lekker rond, en kom gezellig langs!

Met hartelijke groet,
Jilles en Martine Kramer