Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk

Ons rundvlees komt onder andere uit Warmenhuizen bij boer Charles Stoop vandaan. Een trotse boer, die zijn beesten fantastisch verzorgd! Dat zie je direct aan het mooie vlees, best gevoerde beesten, prachtig mooi vlees, onze slagers worden daar zo blij ☺ van! Ook voor ons topproduct Filet Americain een belangrijk ingrediënt.

Ons varkensvlees kopen we ook in “hele varkens” in, en worden van kop tot staart verwerkt. Daarom is er wel eens iets op, en blijft er wat over. Gelukkig kunnen we alles verwerken, al dan niet voor vers gehakt, dan voor onze eigengemaakte worst! Al onze kipproducten komen uit Middenmeer vandaan. Poelier van der Laan levert bijna dagelijks onze verse kipfiletjes en kippenpootjes en hele kippen voor in de oven. Heb je ze al eens geprobeerd? Heerlijke warm gebraden kip bij Slagerij Jilles Kramer! Lamsvlees verkopen we zowel Nieuw-Zeelands als Hollands, bijvoorbeeld lamshaasjes, lamscarré, lamsbout of heerlijke lamscoteletjes voor op de BBQ!

VLEESWAREN & WORST
Een fijn assortiment vleeswaren hebben we in onze slagerij: heerlijk zacht rookvlees, een lekker vers hammetje, maar ook een heerlijke Parmaham. En diverse vleeswaren door ons zelf gemaakt: Gebraden rosbief, gebraden fricandeau, gebraden ribeye, gebraden runderrollade & gebraden carpaccio rollade zijn toppers uit ons assortiment! Dan onze trots, iedere maandag is het “worstenproductiedag” bij Slagerij Jilles Kramer. Jilles en Sven zijn volop aan het werk om metworst, paardenworst, grillworst, verse worstjes en boerenknakkertjes te maken. Er wordt geproduceerd, gerookt en afgekookt om vervolgens een mooi assortiment te kunnen verkopen. Metworst en paardenworst worden dagelijks warm afgekookt. Grillworst meerdere malen warm afgegrild en de boerenknakkertjes worden voorzien van een plakje ontbijtspek en een lik marinade om klaar te zijn voor de verkoop.

Vlugklaarproducten & andere specialiteiten

Gehaktballen, roomschijven, varkens cordon bleus, gehakt cordon bleus, kip cordon bleus, kipschnitzels, slavinken enzovoorts, ook al deze producten maken in onze slagerij! Maar ook rollades, welke je zelf kan braden, maakt de slager graag voor je klaar, natuurlijk geeft de slager ook graag zijn braadadvies! Specialiteiten als Toscaanse biefstukrolletjes, Jolientjes, Spies de Paris en Italiaanse biefstukrolletjes, Franse kipfilet & Boerenkippie wisselen we af in ons assortiment. Verandering van spijs doet eten nietwaar? Laat je verrassen door ons lekkere assortiment!

Huisgemaakte Salades & Filet Americain

Grillworstsalade, eiersalade, gerookte kip salade en kip kerrie salade. Dit zijn een aantal van onze heerlijke salades, lekker op een boterham of een toast bij de borrel. Natuurlijk zijn onze salades huisgemaakt, de lekkerste salades vind je bij Slagerij Jilles Kramer! We horen vaak van klanten dat die de allerlekkerste is, maar we weten ook dat 50% van onze klanten een bakje meeneemt! Filet Americain van Jilles Kramer!

Hapjes

Luxe hapjes of een worstschaal? Wij maken het graag voor je klaar! Kom langs in de winkel, dan bespreken we je wensen!

Saladeschotel

Iets te vieren? Wij kunnen mooie saladeschotels voor je verzorgen. Eventueel in combinatie met een hapjesschotel, lekkere soep of satéetjes in de bain marie. Kom langs en we bespreken je wensen!

Buffetten

Jilles is een echte buffettenspecialist! Net ff meer, net ff lekkerder, net ff origineler! Een stamppottenbuffet, een Italiaans buffet, een Oosters buffet, met soep, of zonder soep, de mogelijkheden zijn oneindig. Daarom overleggen we graag wat de wensen zijn en doen daarna een voorstel met daarbij de prijzen.

Bbq

Mooi weer, het zonnetje schijnt? Zet de bbq maar aan! In onze toonbank vind je altijd lekker vlees voor op de bbq, de biefstukspiesjes, kip saté spiesjes, boerenknakkertjes en entrecote zijn altijd favoriet, maar kom langs aan laat je verleiden!

Gourmetschotels

Gezellig met het gezin of met een vriendengroep of romantisch met z'n tweetjes! Vier het leven met een heerlijke gourmetschotel!