Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk

Blog

Want BBQen is genieten met elkaar!!

Geniet je ook zo van deze tijd van het jaar? De zomer staat voor de deur, lekker zonder jas naar buiten, kinderen spelen lekker buiten en als het echt lekker is gaan we naar het zwembad, het strand of een terrasje pakken! En dan aan ’t eind van de middag, dan gaat de BBQ aan, flesje wijn opentrekken, gewoon even met eigen familie of spontaan met buren en vrienden, stokbroodje snijden, fruitsalade maken, vlees uit de koelkast halen… En het moment pakken om lekker van elkaar te genieten, maar ook van de tuin, ik vind het althans altijd bijzonder om buiten te eten, en eigenlijk vooral om thuis echt de tijd met elkaar te nemen. Hoe vaak zijn de weekenden niet opgedeeld in een sportwedstrijdje, een bezoekje hier, klusje zo, verjaardagje daar en nog wat werk dat nog even moet. Maar zo met de zomer lijkt het rustiger te worden en is er meer ruimte voor spontaniteit!

En hoe blij worden mannen van een BBQ?! En van het vlees dan? In welk huishouden is het de vrouw die BBQ onder haar hoede heeft? Ja oké, mijn schoonzus dan, maar zij is slagersdochter, en heeft meer passie voor het bereiden van vlees dan haar man. Bij ons thuis BBQ’t Jilles, dat lijkt me duidelijk 😉 en ik verzorg graag de rest, van uitnodigen van de gasten tot boodschappen en opruimen ☺

Wat is jouw favoriet vlees op de BBQ? In onze slagerij is ons best verkochte BBQ-product onze Hamburger, 100 % rundvlees, uiteraard uit eigen keuken en ook de kinderen lusten het doorgaans graag. Met hamburgers voor de BBQ zit je altijd goed. Ook onze Biefstukspies is een echte BBQ-topper! Om complimenten over je vlees te ontvangen, kies dan de Biefstukspies! Nog een favoriet van onze klanten, waar menigéén voor terugkomt, is de Boerenknakker. Een rookworstje met kaas erin en spek er omheen, gemaakt door onze eigen slagers, lekker op de BBQ, maar bij de stamppotjes doet ie het ook heel best!

En dan hebben we ’t nog niet gehad over lekkere Spareribs, lekkere zachte Varkenshaassaté, onze home-made Shaslicks, Rozemarijnspiezen of onze “net-effe-anders-spiezen” zoals bijvoorbeeld de Hello-Summer-Spies. Of wat ook lekker is, een gemarineerd speklapje of boerenkarbonaadje, de Bierblikkip, Lamsboutje, Entrecote, de Kalfsentrecote is echt wel smullen, hoor! Of een ribeye of….

Laat je vooral adviseren in onze winkel. Voor kleine BBQpartijtjes tot grote BBQfeesten, we helpen je graag!

Geniet allemaal van de BBQ-tijd,

Want BBQen is genieten met elkaar!!

Met zomerse groet, Martine Kramer