Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk

Blog

Vernieuwen-deel-2

2016, Happy New Year!

Een heel nieuw jaar hebben we voor ons, hoe heerlijk is dat! Ik wens je een fijn nieuw jaar, met geluk, liefde en gezondheid!

Afgelopen jaar hebben Jilles en ik grote stappen gemaakt naar de vernieuwing van onze Slagerij. Januari 2015 hoopten we stap voor stap te groeien naar een steeds succesvoller bedrijf. We zijn gestopt met ons lidmaatschap van de Keurslagers, om verder te gaan onder onze eigen naam, Slagerij Jilles Kramer. We ontworpen een nieuw logo en zochten naar een nieuwe stijl. We bedachten een nieuw spaarsysteem voor onze klanten, er moest nieuw verpakkingsmateriaal komen en een nieuwe website.

2015, was voor ons zeg maar; vernieuwen-deel-1

En we mogen tevreden zijn! Wat is ons winkeltje gegroeid! Sterker nog, het winkeltje groeit nu echt uit zijn jasje!

Hoogste tijd voor meer ruimte, een grotere koelcel kan niet langer op zich laten wachten, tijd voor vernieuwen-deel-2.

Over een x aantal weken is het zover, de nieuwe toonbank wordt nu gemaakt, en die wordt zo ontzettend moooooi!, de aannemer weet van de hoed en de rand en het installatiebedrijf is ingeschakeld. Ook het verlichtingsplan is inmiddels uitgewerkt, Jilles was zo blij dat hij daar het goede bedrijf voor was tegen gekomen, das toch leuk!  Er komt een nieuwe vloer in, waar ik nu al van droom, dat maakt het helemaal netjes. We zullen een tijdje dicht zijn, daar kunnen we niet omheen, maar kunnen dan weer jaaaaren vooruit.

Sven, Marcel en Jilles kunnen straks worst maken in de winkel, er is meer koelruimte, er zijn meer werkplekken, meer mogelijkheden om lekkere producten aan onze klanten te bieden, en we kunnen dan efficiënter werken om de toonbank lekker vol te krijgen met vlees, worst, salades en maaltijden die er om vragen om gekocht te worden en de klant en zijn of haar gasten te verwennen! Iedere dag warme maaltijden, warme gebraden gehaktballen & altijd warme grillworst!!

We gaan van dit gloednieuwe jaar een bijzonder mooi jaar maken! Uiteraard samen met ons fijne team en een paar handen vol vaklui! We houden je op de hoogte over de verbouwing..

Bedankt voor het lezen & tot blogs.

Martine Kramer