Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk

Blog

Verbouwing zit erop!

Nog een paar uurtjes… Dan kunnen we lekker aan de slag in onze nieuwe winkel! Morgenvroeg om 4 uur gaan we beginnn, met een flink koppel keihard werken om donderdag de slagerij weer open te hebben! De verbouwing was pittig, want hoewel we zelf geen koeling hoefde neer te zetten, zelf geen wandjes hoefde te tegelen, zelf geen leidingen hoefde te leggen, zelf geen vloer hoefde te leggen, zelf geen verlichting hoefde in te bouwen, zelf geen plafond erin te hangen, ook zelf niet hoeven te schilderen, is het toch best een heel groot ding! Jilles is in twee weken tien jaar ouder geworden, maar wel net zo knap gebleven 😉 , maar wat heb hij veeeel telefoontjes gehad, enorm veel regelwerk, maar het zit er bijna op! En we zijn ontzettend trots op het resultaat! Toen de nieuwe toonbank in het winkelcentrum stond, moest ik bijna huilen van geluk! Misschien stom, want het is maar een toonbank, maar hier hebben we zo lang naar toe geleefd! We zijn zo blij met het resultaat!

Veel dank aan: Broer en zwager Bas Broersen, een man die alles van staal maken kan Freek Metselaar, iets met electra Pover uit Sint Pancras, Installatietechniek Mike de Wit, de Jong reclame, KMI koeltechniek en winkelinrichting, Indri Vloeren, LokoLED Verlichting, Aannemersbedrijf Ed Huibers, Ritchie Duys Tegelwerken, Sjaak Dekker Plafondwerken, Kamil van Kleef oftewel Strak Schilderwerken, de concierges van het winkelcentrum, Palvéco bedankt voor alle hulp, creatieve toppers Krystel van de Food Story en Petri van Thee en Typografie, Bakkerij Jonker voor het gebruik van vriesruimte, Afslag 43 voor het gebruik van ruimte, broer Joop en schoonzus Asia, pap en mam Broersen voor de oppas en luisterend oor en alles, Iedereen die ik vergeten ben, En last but not least, ieder van ons eigen team, we zijn trots op onze winkel en we zijn trots op jullie, we zijn blij met jullie en hopen dat jullie nog jarenlang lekker bij ons zullen werken!!

Tot gauw!

Jilles en Martine Kramer

JOEHOE, we kunnen bijna weer aan de SLAG(ER) !!!