Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk

Blog

Mooi Weekendje

Voordat Slager Marcel en Slager Sven op vakantie gaan, nam Jilles afgelopen zaterdag nog een vrij dagje. En de plannen waar alweer gauw gesmeed. Zaterdagochtend op naar Den Oever voor verse vis! Onze Sil van 7 jaar mocht mee & vol enthousiasme kwamen ze thuis met een enorme kreeft en met langoustines. Kreeft Kreeft BBQ

Daarna op naar Charles Stoop, even bij zijn vee kijken. Charles is een trotse boer, die enorm goed voor zijn beesten zorgt. Er mocht even een mooi bordje van onze Slagerij opgehangen worden, waarvan onze zoon Leen even een plaatje heeft geschoten!

Charles JillesLeen

’s Avonds uiteraard kreeft van de BBQ gegeten. Je moet er wat voor hebben, maar dan heb je ook wat! Voor bereidingstips, kan je echt bij Jilles terecht hoor! De kreeft echter…. niet 🙂

Ook de Zondag werd een prachtige dag. We begonnen op het strand van Bergen aan Zee, daar kregen onze jongetjes en neefjes en nichtjes een surfles op het strand, aanrader!! Later op de middag naar vader en moeder Broersen om lekker te BBQen met de familie.

BBQ Jilles en BartBBQ Jilles en Paul

En BBQen met een Slager in de familie, dat vinden ze leuk hoor! Net even wat anders natuurlijk, er ging een Iberico-rack 0p de BBQ en een stuk Tomahawk en van dat soort lekkers! Echt een aanrader hoor de Iberico-racks, beetje zeezout over strooien, echt eens wat anders!

Kortom, de zomervakantie is bij ons goed ingeluid! Voor BBQ-tips, kom gerust langs bij Slagerij Jilles Kramer!