Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk

Blog

Herfst, wat ben je mooi!

2 november 2015

En dan is het alweer november, de voorlaatste maand van het jaar. De herfstvakantie alweer achter de rug, en de feestdagen in het vooruitzicht.

In de herfstvakantie hebben we genoten met de kinderen. We zijn met de hele familie, zo’n 40 mensen, op familieweekend geweest, zoals we dat ieder jaar doen. De kinderen spelen heerlijk met alle neefjes en nichtjes, lekker buiten in het natte gras voetballen, lekker verstoppertje met elkaar spelen, ’s avonds in je pyjama aanschuiven bij het spelletje van ome Jaap en dan naar bed, op een slaapzaal met alleen kinderen, dat wordt niet slapen, dat wordt KETEN! Wat een feest, herinneringen maken, genieten!

Jilles mocht dit jaar weer een keer het eten verzorgen en ja, dat doet hij graag! In deze familieboerderij hadden ze een hele mooie keuken én buiten staat een mega-grote BBQ! DUS én een hele mooie keuken én een mega-grote BBQ! Het doet zijn hart sneller kloppen!!

Maar hij wilde toch even een nieuw “dingetje”proberen, wat misschien straks in de vernieuwde winkel toepasbaar is. Alvast even reactie pijlen, hoe reageren mensen hierop.. check eerst de familie!

En het was geslaagd!! We mochten flat breads vullen met warm vlees, pulled porc, stoofvlees en kip, heel veel verschillende groenten en een beetje saus erbij, het was een groot succes!

Maar het is november en december heeft ons al in haar grip. We gaan nog even lekker uit met hele team, koken bij Chantel, om er goed tegenaan te kunnen in december. December, de maand van de feesten. Lekker gourmetten, wijntje drinken met stokbroodje met salade, stukje worst, maar ook alvast wat uitproberen voor de kerstdagen. Zondags een stoofpotje laten pruttelen, terwijl je met het gezin een spelletje Monopoly speelt, ik hou er zo van!

Geniet van deze rustige herfstmaand…!