Preloader

Slagerij Jilles Kramer


Sinds 2003 exploiteren we onze winkel in Broek op Langedijk. Beiden opgegroeid in deze omgeving, een fijne locatie, is Langedijk ons niet vreemd.

0226-312618 info@jilleskramer.nl Marktplein 7, 1721 CK Broek op Langedijk

Blog

Topteam Slagerij Jilles Kramer

TOPTEAM SLAGERIJ JILLES KRAMER / We hebben het de laatste tijd stormachtig druk, de verbouwing is voorspoedig verlopen, het ziet er allemaal fantastisch uit, we zijn erg happy met onze nieuwe slagerij. En druk dat het is! We hebben echt geen klagen, dit hadden we niet verwacht, zo’n fijn resultaat, zoveel nieuwe klanten, zodat ook ons team flink uitgebreid is. Soms hoor ik weleens mensen zeggen, hoeveel personeel loopt daar wel niet bij de slager, daar wil ik toch eens op in gaan. Al onze producten, en dat zijn geen tien verschillende artikelen, dat zijn tientallen verschillende producten, krijgen dagelijks onze aandacht. De grillworstsalade, beenham sellerie salade, gerookte kip salade, krabsalade, eiersalade enzovoorts worden door bijvoorbeeld Anouk, Joyce of Ilona gemaakt. Dagelijks braden we kippen en kippenboutjes in de oven, we bakken lekkere pistoletjes af en uiteraard onze vers gebraden rosbief, ribeye, carpaccio rollade, shoarmarollade enzovoorts. Onze Marja staat bijna continue schalen te vullen voor in de toonbank. Hamburgers, roomschijven, franse kip, brusselse kip, gehakt-, varkens- en kip cordon bleu’s. De slager draait gehakt, hakt de karbonaadjes, snijdt biefstuk, maar ook kip voor poulet, kip voor saté, voor de nasi en de bami. Iedere maandag maakt Jilles metworst, paardenworst en grillworst, en mede door de BOL-grillworst-aktie, is de grillworst niet meer aan te slepen. Ook onze lasagne is huisgemaakt, echte aanrader trouwens! Op het moment is Jilles ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe artikelen, zoals eigenlijk ieder artikel is begonnen. Zoals de boerenknakkers, de filet americain, alle salades, metworst en grillworst, gehaktballen enzovoorts, dat zijn producten die alleen bij ons, op onze manier, volgens ons recept, in onze slagerij te verkrijgen zijn. En natuurlijk draait het om onze klanten, onze gasten, want graag willen we hen blij maken met een goed product, maar ook zeker een hartelijk contact. Verkoopsters als Natascha, Anouk, Suze, Inge, Nikki, Ingena, Maartje, Joyce, Fay en Ilona, daar kunnen we op bouwen, zo ontzettend fijn dat we er vanuit kunnen gaan dat zij onze klanten netjes helpen. Maar ook onze slagers Marcel en Sven, altijd vriendelijk voor iedereen, dat is een mooi visitekaartje voor onze winkel. Marja is een echte productie-koningin, zij rijgt liever 20 kilo satéetjes dan 5 kilo. En hoe drukker het is, hoe enthousiaster zij wordt. Net als Natascha, hoe meer mensen er zijn om te helpen, hoe meer ze geniet, wat een aanwinst 🙂 Sinds kort hebben we ook Niek, Merel en Ruben aan het werk, veelal nog voor de dagelijkse afwas en schoonmaakklussen, maar zeker ook chapeau voor deze nieuwelingen, daar kunnen we in de toekomst lekker mee verder. Want dat onze medewerkers hard door moeten werken, en dat het soms drukker dan druk is, soms komen ze nauwelijks aan lunchpauze toe, tijdens BBQ-top-dagen zijn de biefstuk-, saté, kippendijen- en rozemarijnspiezen echt niet aan te slepen. En de toonbank moet vol, de filet americain mag nooit op zijn, én de grillworst ook niet!, klanten moeten netjes geholpen blijven worden en niet te lang moeten wachten, maar ook de BBQ- en gourmet- en belegde broodjes bestellingen moeten netjes klaar gezet worden, en goed opletten dat er niets vergeten wordt om mee te geven aan de klant. En daarom, omdat onze medewerkers ook onder flinke werkdruk, gewoon hard door kunnen werken, niet klagen, maar altijd hun beste beentje voor zetten, daarom zijn we enorm blij met ze! Dus Anouk, Sven, Marcel, Wesley, Marja, Suze, Natascha, Joyce, Ilona, Fay, Ingena, Inge, Nikki, Maartje, Merel, Ruben en Niek, jullie zin de beste en de leukste!!! Het BBQ-seizoen is in volle gang en onze klanten weten ons te vinden als echt lekker willen eten, als je gasten krijgt en het hen echt aangenaam wilt maken, ga je toch naar de slager voor echt lekker vlees. Voor echt lekkere hamburgers, voor heerlijke biefstukspiesjes, “all time favourite” de boerenknakker, maar ook voor picanha, tomahawk, ribeye of cote de boeuf, kom naar de slager voor een goed advies!

Tot gauw – er staat een topteam voor jullie klaar!